Szolgáltatásaink

Informatikai rendszerek tervezése

Cége folyamatai átláthatatlanok? Vagy ha át is látja nem tudja, milyen részeit lehetne automatizálni, informatikailag támogatni? Segítünk! Felmérjük cége folyamatait, meglévő rendszereit és megtervezzük a cégének legmegfelelőbb rendszert.

Projektirányítás, fővállalkozói tevékenység

Sok fejlesztés félbeszakad, vagy ha elkészül a végtermék nem használható megfelelően. Ez sokszor a projekt irányításának hiányára vezethető vissza a megrendelő cég részéről, vagy a nem megfelelő kommunikációra de leggyakrabban arra, hogy a megrendelő nincs tisztában a lehetőségekkel.
Egy építkezés megrendelésekor is fővállalkozóra bízza az építkezés lebonyolítását? Miért ne informatikai beruházásait is fővállalkozóra?

Szoftverfejlesztés

Minden cégnek egyedi igényei vannak. Az Ön cégét egy dobozos szoftver teljes mértékben ki tudja szolgálni? Ha nem, mi segítünk! Vállaljuk egyedi igényei kielégítésére szoftverek készítését. Szoftverek fejlesztésénél figyelembe vesszük a minél jobb használhatóságot, amihez szoftverergonómus szakemberek véleményét is kikérjük, így nem csak esztétikus vagy modernebb szóval élve "dizájnos" lesz az elkészült szoftver, hanem jól használható is, így könnyítve meg a mindennapi munkát.
Szakterületeink: Adatbázis alapú rendszerek, pénzügyi és statisztikai rendszerek, iktató és dokumentumkezelő rendszerek.

Szaktanácsadás

Beszerzések előkészítése, meglévő rendszer fejlesztési lehetőségeinek felmérése, biztonsági problémák feltárása, meglévő vagy fejlesztés alatt álló szoftverekről szakvélemény.
Termékeink

Programfrissítő

Ha gondot okoz Önnek a programok új verziójának telepítése, nálunk megoldást találhat a problémára. Ha Ön fejlesztő, biztosan nagy segítségnek fogja tartani a szoftvert, és megrendelői úgy fognak Önre nézni, mint profi fejlesztőre, aki még erre is gondolt! Ha Ön felhasználó és (pl. e-mail útján kapott) szoftververziókat saját magának kell telepítenie, ajánlja fejlesztőjének!


Egyéb termékeink egyedi fejlesztésű szoftverek, ezért azokat sajnos nem áll módunkban megnevezni/teljes körűen bemutatni.